Bliv salgsklar

Er huset eller lejligheden lidt svær at få solgt, og vil du gerne have, det skal gå lidt stærkere? Har du allerede købt nyt og har ikke rigtig overskud til flere forbedringer i ”dit gamle hjem”? Det behøver ikke at være meget tidskrævende eller enormt dyrt at blive salgsklar.

keyJeg rykker gerne ud og går boligen igennem med dig. Husk, at du kun har én chance for at skabe interesse for eventuelle købere. Det er derfor meget vigtigt med et godt førstegangsindtryk. Ofte foregår processen i godt samråd med din ejendomsmægler, der jo hører hvad potentielle købere har at kommentere på din bolig. Det kan være små ændringer, som du ikke lige selv tænker over. F.eks. nogle nymalede rum. Jeg kan levere maling fra Flügger farver til -15% på listeprisen. Malingen leveres på din adresse, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Ryd op, smid væk og gem det du ikke vil undvære. Et rum virker betydeligt mindre, hvis det er fyldt op med møbler og nips, og et fyldt rum kan gøre det vanskeligt for købere at forestille sig, hvordan rummet vil tage sig ud, når det bliver indrettet efter deres egen smag. Det er vigtigt at ramme så bredt som muligt!