Boligstyling

Ofte er det ikke meget, der skal til. Måske er det bare et eller to rum, der driller, men lige netop de rum er måske medvirkende til, at du ikke fornemmer nogen sammenhæng i din bolig.

Som regel er det ikke de store ændringer, der skal til: Lidt puder, friske planter, et par krukker med krydderurter i køkkenvinduet og oprydning – så der er plads til de ting, du nyder at se på. Orden giver ro og plads til albuerum: En enkelt væg med tapet, wallstickers – ja, mulighederne er mange. Jeg samler idéerne for dig med respekt for dine ønsker/dit budget og giver dig inspiration til at komme i gang.

Hvordan kommer du i gang?

En boliggennemgang tager mellem 2-3 timer. Sammen med dig gennemgår vi boligen. Jeg kommer med nogle konkrete løsningsforslag – jeg har mit farvekort og tommestok med – og vil efterfølgende sende dig udkast over de ting, vi har talt om. Det kan være farveprøver, billeder, brochurer af møbler og belysning m.m.

Har du brug for efterfølgende hjælp til det praktiske arbejde i form af indkøb, oprydning samt styling, kan jeg hjælpe dig med det til en timepris. Jeg når langt på få timer med en god blanding af nyt/gammelt, roligt/støjende, eksklusivt/billigt, sjovt/stramt – og jeg kommer gerne i såvel IKEA og på loppemarkeder, som i byens dyrere bolighuse. Alt på sin plads – afstemt i god farveharmoni.

Dit hjem er din base. Få tingene sat på deres rette plads og få dermed det bedste ud af dit hjem til brug og glæde for alle i familien.