Kontakt

kontakt_nyRing gerne og få en uforpligtende snak på telefon 40 79 51 51.

Du kan også vælge at sende mig en e-mail i stedet.
Jeg vil vende tilbage, så hurtigt jeg kan.

Bai Viva
v/ Camilla Bai Wadstrøm
2900 Hellerup
E-mail: camilla@baiviva.dk
Tlf: 40 79 51 51

 

 

 

Min baggrund og stil

Efter 15 år i reklamebranchen og mange stylinger af magasiner, står jeg nu på egne ben med boligstyling, som er et ønskeerhverv for mig. Jeg henter min inspiration fra messer, rejser til storbyer, magasiner og fra Københavns mange bolighuse, som jeg føler, jeg er blevet ét med. Jeg har en god fornemmelse for, hvor tingene kan findes.

Min stil er et godt mix af lyse rum og vægge sat sammen med retro-møbler i eg og valnød krydret med grupper af ting i pangfarver for at give kontrast. Er i øjeblikket glad for en enkelt farvet vægs fantastiske effekt i rummene. Dog skal rummene stadig fremstå roligt med ”albuerum”. Der skal være ”tilpas” i et rum, så tingene kan tage sig bedst ud.

Jeg indretter primært for private kunder, en god håndfuld udvalgte ejendomsmæglere henviser kunder, der skal sælge eller købe ny bolig.

Opgaverne er meget blandet, store som små, hele huse eller enkelte rum. For mig er den røde tråd, at tage fat på opgaven med god energi, omkostningsansvarlighed, og overføre motivation til dig hvis du selv skal i gang, og arbejde videre med dit hjem.