Referencer

“Vi havde haft vores bolig til salg i 6 mdr. uden nogen større interesse, og fik via vores nye ejendomsmægler kontakt til Camilla. Efter en boliggennemgang, 2 timer med indkøb af boligtilbehør, brugte min mand og jeg en weekend på at gøre Camillas ideer til virkelighed. De få ændringer i huset var utrolige, og 3 uger efter var vores hus solgt.”

Anette Gammelgård, Charlottenlund

 

“Jeg havde købt ny lejlighed, før jeg havde fået solgt min gamle, derfor var jeg ekstra opsat på et hurtigt salg. Camilla hjalp mig med at få ryddet op, og fremhæve lejlighedens bedste sider. Efter en minimal indsats virkede den pludselig meget større, lysere og tjekket. Fik helt lyst til at blive boende. Lejligheden blev efter kort tid solgt til prisen.”

Morten Chrone, Holte

 

“Vi har hos M2 mæglerne med stor succes haft Camilla som stylist på flere salgsopgaver. Alle vores kunder får fra start af tilbuddet om at få en stylist til at komme med forslag og ideer til boligen. Vi har haft eksempler på lejligheder der har været til salg et stykke tid, hvor vi efter en styling af boligen oplever at den kort tid efter er blevet solgt.”

M2 mægleren Frank Høolt

 

“Jeg har brugt Camilla flere gange. Hun er god til at se potentialet i kundens ejendom og ofte bare med brug af kundens egne ting. I det nuværende boligmarked er det mere vigtig end nogensinde, at billederne er så optimale som muligt, så der kommer flest muligt ud og kigge på boligerne.

Camilla er helt klart pengene værd, de er hurtigt tjent hjem i form af bedre salgspris og kortere liggetid. Kunderne er rigtig glade for Camilla, de oplever hende som dedikeret til opgaven, konstruktiv, engageret, sød og ukrukket med god energi. Flere af sælgere har valgt også at bruge hende til indretning af deres nye bolig.”

RobinHus Mægleren Annette Schat-Holm

 

“For vores kunder handler det om, at boligens indretning tiltaler så bred en køberskarer som muligt. Derfor giver det kunderne en tryghed i salgsprocessen at få nogle professionelle øjne på indretningen. De sidste 5 år har Camilla hjulpet mange af vores kunder med en boliggennemgang. Ofte er en boliggennemgang med en udførlig beskrevet plan for forbedringer nok, men har man ikke selv overskud til at udføre opgaverne, kan Camilla med god energi og med fornuft og omkostningsbevidsthed hurtigt få gennemført planerne. Hver gang overrasker det positivt at se hvordan den nye indretning fremhæver boligens kvaliteter og ofte giver ro og luft i indretningen.”

Home Charlottenlund, Arne Skafdrup